CTS Group Hoofdsupporter

CTS Group Vespo site   VespoHal kaarten

CTS Group Hoofd Supporter van de Vespo Hal 

Met veel trots kan Stichting Vespo Hal bekendmaken dat CTS Group uit Nieuw-Vennep per 1 september 2018 hoofdsupporter is van de VESPO Hal. CTS Group specialiseerd zich in Europese distributie en is 23 jaar geleden opgericht waar het hoofdkantoor is gevestigd op Bedrijventerrein Zuid

Meedoen en geïnteresseerd zijn in de samenleving gaf voor CTS Group uit Nieuw-Vennep de doorslag om Hoofd Supporter te worden van de VESPO Hal.

Vespo Hal; voor en door Vennepers

De VESPO Hal werd in 1968 opgericht voor en door Vennepers, waarbij de lokale bedrijven werd gevraagd te investeren in een indoor sport locatie waar jong en oud kon bewegen. Anno 2018 staan er weer andere bedrijven op om de VESPO Hal te ondersteunen, waardoor de hal gebruikt kan worden waarvoor het bedoelt is: Binnen buitengewoon actief bezig zijn.

Sociaal maatschappelijk belang

CTS Group realiseert zich dat je als onderneming een keuze hebt om je sociaal maatschappelijk in te zetten. De sociale meerwaarde die de VESPO Hal al jaren heeft en nu een tweede leven ingaat is belangrijk voor alle inwoners.

Lokaal betrokken ondernemer

Van de ruim 200 personeelsleden woont 70% in en om de Haarlemmermeer. CTS Group laat ook graag aan haar medewerkers zien, dat ondanks het internationale karakter, lokale betrokkenheid plus het meedenken in een woon- en leefomgeving belangrijk is.

 vespohalnieuwvennep1